aleksandra bursać kontakt

Aleksandra Bursać

Nakon što je počela da nastupa u pomenutom lokalu u Zemunu, gde je pevala pune tri godine, Aleksandra je imala sreće da je jedne večeri primeti i prepozna njen talenat Saša žika Jakšić, koji je saradnik Saše Popovića i jedan od najvažnijih ljudi „Grand produkcije“

  • Koji je pak predložio Aleksandri Bursać da se prijavi za takmičenje „Zvezde Granda“, jer je prepoznao kao iskusan i producent i muzičar, njen pevački talenat.2005. godine.
  • Mlada pevačica se prijavila za pomenuto muzičko takmičenje, ali je na žalost ispala pred samo superfinale, i nije ni uspela da se plasira među „top 12“ takmičara, te ni da tako dobije makar svoju pesmu.

  • Usledio je peti „Grand festival“ na kome je Aleksandra premijerno izvela svoju pesmu „Prva liga“. Ni ovog puta nije razočarala svoju publiku, a mnogi su pohvalili njen scenski nastup. Pesma na Youtube-u broji više od milion i po pregleda.

  • Aleksandra je 2012. godine obradila pesmu „Ivanova korita“ koju je proslavila njena kolegica Merima Njegomir. Cime je pokazala neverovatan glas i talenat.