Na pitanje koga bi pozvala da joj peva na svadbi pevačica je bez razmišljanja navela...

Pre samo nekoliko dana osvanula je vest da su Aleksandra Mladenović i njen kolega Isak Šabanović u vezi, što je par ubrzo i potvrdio.

Na pitanje koga bi pozvala da joj peva na svadbi pevačica je bez razmišljanja navela Andreanu Čekić te se potom našalila.

- Vi kao da ću uskoro da se udam (smeh)- rekla je Aleksandra dok su Vesna Milanović i Dragana Katić pravile spisak pevača.

Kako ima mnogo pevača u čijim pesmama Aleksandra uživa istakla je da joj neće biti ni malo lako da odluči ko će njen poseban dan učiniti još lepšim.

- Ne znam, volela bih jako i Jana da peva, nju baš volim da slušam. Što se rok muzike tiče, imamo mi novog tog na estradi, kako se zove onaj momak.. Isak Šabanović. Zbog tebe ćemo ga zvati- našalila se sa voditeljkom.

Podsetimo, kada su paparaci uslikali Isaka u društvu njegove godinu dana starije koleginice Aleksandre Mladenović, odmah su krenule spekulacije da su mladi pevači u ljubavnoj vezi. Da bi spprečili dalju misteriju par je potvrdio da u ljubavi uživa već dva meseca.

- Istina je. Pošto su nas već uslikali zajedno, mogu da kažem da nam je jako lepo, sjajno se slažemo, uživamo,zaljubljeni smo i srećni- rekao je Isak.

Izvor Grand.online