Andreana Čekić: Darko Lazić me nije zvao na rođendansku žurku

Darko Lazić juče je napunio 29 godina.  Među prvima na društvenim mrežama čestitala mu je koleginica i kuma Andreana Čekić.

Ipak, kada je pevačica htela lično da mu poželi srećan rođendan, Darko nije odgovarao na njen poziv. Ona je to otkrila prilikom gostovanja u "Grand magazinu".

- Zvala sam ga da mu čestitam, ali mi se nije javio na telefon. Ali dobro, to je on. Nije me zvao ni na rođendan, a videla sam da je bila i neka kućna žurka - izjavila je Andreana i dodala da mu ne zamera.Rekla je da će mu čestitati sledeće nedelje, kada ulaze u studio da snime duetsku pesmu.

andreana čekić i darko lazić

Pevačica se dotakla i kolege Emira Đulovića sa kojim je snimila duet "Cipele" i sa kojim navodno nije u dobrim odnosima. Ona je otkrila da nemaju nikakvu komunikaciju, ali da nisu u svađi,.

Andreana Čekić: Darko Lazić me nije zvao na rođendansku žurku

- Nisam se direktno sa njim posvađala, već sa kompozitorom Sašom Lazićem. koji je tražio pare od mene, tj zaradu od Jutjuba. Upravo zbog toga ni nema našeg dueta na zvaničnom Jutjub kanalu Grand produkcije - otkrila je pevačica i dodala da ju je taj isti kompozitor molio da otpeva duet sa nepoznatim pevačem.

- Pesma je postala mega hit, a sad mi traže pare. Iskreno, ne volim da me neko pravi budalom, niti da me krade - oštro je prokomentarisala Čekićeva.