Bendovi za veselja | Najtraženiji bendovi i muzičari u Srbiji

Bendovi za veselja

Kakve bendove za veselja Vi birate

Zašto da rizikujete sa nepoznatim, igrajte na sigurno. Recimo volite Nenada Manojlovića ili Uroša Živkovića. Zašto da ne, angažujte baš njih a mi ćemo Vam kao prateći bend za veselja ponuditi Rich Bend ili Posebno izdanje Bend, možda orkestar Vlade Vrčinca (za one koji vole narodno veselje) ili Orkestar Marka Djukića. I ne samo da prporučujemo nego i garantujemo da atmosfera koja bude nastala ovakvom muzičkom kombinacijom, Vaši gosti dugo će prepričavati

Bendovi za veselja i poznati muzičari

Na našem sajtu Zvezde Granda Svadbe odaberite Vašu omiljenu Zvezdu Granda i prateće bendove za veselja koja će uveseljavati zvanice na Vašem venčanju, rodjendanu, proslavi..

bend za veselja

Bendovi za veselja

RICH BAND

U cemu se mi razlikujemo od ostalih? Postojimo 12 godina, sto znaci da imamo jako mnogo iskustva. Saradjujemo sa naboljim timom Zvezdama Granda.Muzika za svadbu-Zvezde Granda, jednim pozivom angazujte zvezde granda i bend za veselje, za Vasu nezaboravnu proslavu.
Najtrazeniji brend Zvezde Granda za najbolju atmosferu

Orkestar Vlade Vrcinca I Nenad Manojlovic

Veću prepoznatljivost stekao je 2017. godine zahvaljujuci cover-ima poznatih narodnih pesama, koje je uz pratnju orkestra otpevao Nenad Manojlovic. Pesma koju su snimili, koja je najvise privukla paznju naroda, je pesma legende narodne muzike, Sabana Saulica – „Sve sam s tobom izgubio“.
Dve godine kasnije, snimljeno je 12 novih cover-a sa Nenadom Manojlovicem, kao nastavak prethodno zapocetog projekta. Njegov uspeh iz dana u dan je sve veci na cemu su Nenad i Vladimir, sa clanovima orkestra, veoma zahvalni. U planu je niz novih projekata, kako u saradnji sa drugim pevacima, tako i samostalnih, orkestarskih.

Bend za veselja i orkestri sa dugogodišnjim iskustvom u kombinaciji sa Zvezdama Granda napraviće atmosferu za pamćenje na Vašoj svadbi ili veselju.