bojana barjaktarević zvezde granda svadbe

Bojana Barjaktarević

Bojana Barjaktarević ima 46 godina i dolazi iz Paraćina.

Nekada je bila pevačica čuvene folk grupe ”Bon Ami” ali kaže da je razlog odustajanja i razlog zašto nikad nije napravila veliko ime u svetu pevanja to što je sebe stavljala na poslednje mesto

Bojanin veliki hit ste svi znali, a sada se vraća na scenu!

Bojana Barjaktarević se 2004. godine proslavila neprevazidjenim hitom, a ponovo je aktivna na sceni.

Bivša pevačica grupe „Bon Ami“ otpevala je pesmu „Magla“ koja je bila veliki hit.

Folkerka, koja je u estradnim krugovima poznata po anđeoskom glasu, vraća se na veliku muzičku scenu nakon višegodišnje pauze

Kao mlada uopšte nije želela da se bavi muzikom već da završi Hemijski fakultet ali su prijatelji i rođaci uspeli da je nagovore da zapeva. Učešćem u emisiji želi da se vrati muzici, a velika podrška su joj sin i ćerka, takođe nadareni za muziku.

  • Trostruka pobeda u šestoj sezoni šoua “Nikad nije kasno” donela joj je neverovatnu popularnost, zbog čega se danas za njen nastup traži karta više.

  • Nije lako biti zvezda, kaže Bojana Barjaktarević ali nije uvek bilo tako. Nakon borbe sa opkaom bolesti pokazala je koliko je psihički jaka osoba. Tek danas može da kaže da živi život punim plućima. “Konačno radim samo svoj posao i u tome je najlepši deo, sad mogu samo da pevam” kaže Bojana.

  • Bojana Barjaktarević pevačica koja je prvi put u istoriji takmičenja Nikad nije kasno odnela trostruku pobedu. Ona je osvojila najviše SMS glasova, a ubrzo zatim odnela pobedu u Fejsbuk glasanju, a onda je dobila i nagradu žirija.

  • Iako je stekla veliku popularnost u poslednjih nekoliko meseci, Bojana i dalje najviše voli da nastupa na privatnim veseljima. Već dugih 29 godina ona se bavi muzikom iako se nije medijski eksponirala ona je uveseljavala goste i domaćine na raznim slavljima, svadbama. Njen repertoar je šarenolik i ukoliko je angažujete za Vaše veselje sigurni smo da će i Vas oduševiti.

bojana barjaktarević biografija