Darko Lazić kontakt

Darko Lazić - muzički izvodjač

Od trenutka kada je 2009. godine odneo pobedu u četvrtoj sezoni muzičkog takmičenja “Zvezde Gradna”, Darko Lazić važi za jednog od najpopularnijih Grandovih pevača. Pesma sa kojom se Darko Lazić proslavio, jeste pesma pod nazivom “Korak do sna”, koju je Darko snimio neposredno nakon završetka učešća u pomenutom muzičkom takmičenju.

  • 2008. godine se prijavio na audiciju za muzičko takmičenje „Zvezde Granda“Sredinom 2009. godine se plasirao u finale takmičenja koje je održano u Beogradskoj areni i pobedio.

  • Darko Lazić je srpski folk pevač koji je pobedio u četvrtoj sezoni muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Rođen je 13. oktobra 1991. godine u opštini Peć inci koja se nalazi u Sremskom okrugu.

  • 2011. godine je u izdanju Grand produkcije objavio drugi album na kome su najpopularnije numere bile: „Godinu dana 300 kafana“, „Gluvo doba“ i „Pustite me da je prebolim“.

  • 2008. godine Darko je započeo učešć e u Zvezdama Granda. Neke od pesama koje je otpevao su: „Ti si žena koju ludo volim“, „Sumorno jutro“, „Lepotice grada“, „Otvori mi svoja vrata“, „Put me zove“, itd