gabrijela pejčev kontakt

Gabrijela Pejčev kontakt, nastupi i biografija

Gabrijela Pejčev pevačica koja osvaja srca širom Srbije i sveta svojom harizmom i pevačkim talentom

Gabrijela Pejčev, mlada i talentovana pevačica koja je rođena 10. marta 1992. godine u Dimitrovgradu, gde je završila srednju školu.U Sofiji je studirala bugarski jezik i književnost.  Postala je prepoznatljivo ime na muzičkoj sceni. Njena angažovanost na nastupima širom Srbije i sveta, kao i na veseljima, svadbama i raznim proslavama, čini je omiljenom među publikom. U Sofiji je studirala bugarski jezik i književnost. 

  • Gabrijela je prvi put privukla pažnju javnosti svojim učešćem u popularnom muzičkom takmičenju “Pinkove zvezde”, gde je zauzela peto mesto. Iako nije osvojila prvo mesto, Gabrijela je ostavila snažan utisak svojim izvanrednim vokalom, energijom i šarmom na sceni. Nakon takmičenja, pevačica je započela svoju profesionalnu karijeru i brzo stekla veliki broj obožavalaca.

    Ono što izdvaja Gabrijelu od drugih pevačica jeste njena svestranost i angažovanost na različitim vrstama nastupa. Bez obzira da li je reč o koncertima, klubovima, festivalima ili privatnim proslavama, njeni nastupi ostavljaju publiku oduševljenom. Njen široki repertoar obuhvata različite žanrove, od popa do narodne muzike, prilagođavajući se svakom događaju i publici.

  • Gabrijela je takođe dobila i priliku da se oproba u glumačkim vodama, kada je dobila ulogu u popularnom filmu “Južni vetar”. Njen ulazak na veliko platno obeležen je izvođenjem pesme “Luda po tebe” bugarske pevačice Kamelije, koja je postala pravi hit među ljubiteljima filma.

    Pored toga, Gabrijela je snimila nekoliko autorskih pesama koje su osvojile srca publike. Hitovi poput “Ne dam nikom da me zeza”, “Nisam udata”, “Vozi vozi” i “Djubre otmeno” postali su pravi hitovi na radio stanicama i društvenim mrežama.

gabrijela pejčev kontakt