Ivana Pavković kontakt

Ivana Pavković - muzički izvodjač

Ivana Pavković je srpska pop-folk pevačica. Rođena je 10. marta 1991. godine u Boru. Živi u Beogradu. Ubrzo je snimila singl „Najbolja il’ najgora“ i duet „Moje drugarice“ koji je otpevala sa Jelenom Vučković, Bojanom šarović, Mirjanom Aleksić, Mirjanom Mirković i Jelenom Gerbec.

Krajem 2011. godine je izbacila singl „Nisam kao pre“ koji je postao veliki hit.Naredne 2015. godine je pevačica Ivana Pavković snimila pesmu „Aura“, koja je i danas prema kanalu „YouTube“ najslušanija pesma ove mlade zvezde i ima blizu sedam miliona pregleda, a propraćena je odličnim video spotom.

  • 2010. godine se ponovo prijavila na audiciju za Zvezde Granda u Zaječaru. Otpevala je „Gde ljubav putuje“ Tanje Savić i prošla je u top 100.

  • Plasirala se u finale takmičenja i 18. juna 2011. godine u Areni je osvojila drugu nagradu.

  • Nakon pauze koju je napravila u karijeri zbog rođenja sina Vujadina, Ivana Pavković je 2017. godine izdala singl „Beli veo“, te planira izdavanje i svog prvog solo albuma..

  • Vredno radi na prikupljanju novih pesama, a najnoviji singl koji je pevačica izdala početkom 2019. godine nosi naziv „Ledeno doba“..

Ivana Pavković kontakt