Mirza Selimović kontakt

Mirza Selimović - muzički izvodjač

Mirza Selimović je poznata pevačka zvezda, i pobednik takmičenja „Zvezde Granda“, koga zbog talenta i izgleda porede sa Zdravkom Čolićem.

“Pevam od svoje sedme godine, a još u drugom osnovne voleo sam da zapevam sevdalinke i neke, u to vreme popularne pesme.

Prvi put sam zvanično nastupio na jednom dečjem festivalu u šestom razredu i tada sam, ako se ne varam, osvojio drugo mesto.”

  • Popularni mladi pevać Mirza Selimović je rođen 23. novembra 1990. godine u Tuzli, u Bosni i Hercegovini, a odrastao je u Srebreniku, gde je i završio svoje srednje obrazovanje u Opštoj gimnaziji.

  • Za vreme takmičenja u šou programu „Zvezde Granda“, Mirza Selimović je ostavljao bez teksta sve članove žirija svojim interpretacijama. Tada su rekli da se odavno nije rodio takav vanserijski talenat, i poredili su ga često sa Zdravkom Čolićem.

  • No, skromni pevač iz Tuzle, istakao je da ne bi voleo da gradi svoju karijeru kao nečija kopija, već da želi da stvori svoj prepoznatljivi pevački stil i repertoar koji će biti autentičan .

  • Mirza Selimović je pobedio u muzičkom takmičenju Zvezde Granda u sezoni 2013/2014. godine. Tada je izdao i dva hit singla „Sto kafana“ i „Nema srećnog kraja“, a i danas je jedan od najboiljih izvođača u Grand Produkciji.