nemanja djurdjević kontakt

Nemanja Djurdjević kontakt, nastupi, biografija

Kontakt Nemanja Djurdjević kontakt, nastupi, biografija

Nemanja Djurdjević biografija

Nemanja Đurđević mladi pevač poreklom iz Kruševca ima 25 godine. Završio je srednju muzičku školu i studira DIF.

Pored pevanja, Nemanja obožava fudbal kojim se kao fudbalski sudija profesionalno bavi već nekoliko godina. Za sebe kaže da je uvek pozitivan, nasmejan i pun energije, a mana nema.

Priželjkuje da jednog dana ima karijeru kao Aco Pejović ili Dženan Lončarević.

Mnogi nisu znali da je Nemanja Djurdjević oženjen već skoro dve godine i zajedno sa suprugom ima ćerkicu. Kaže da se sa suprugom sreo pre više od sedam godina i da je odmah znao da je ona ta. Za taj period kaže da mu je to najlepših sedam godina. Navodi da ga supruga maksimalno podržava u poslu i da je uključena u svaki njegov projekat.

  • Nemanja Đurđević u Zvezdama Granda takmičio se nekoliko puta, a poslednji put bio je u timu Jelene Karleuše

  • Zbog svog vedrog duha i uvek nasmejanog lica pratio ga je glas najzanimljivijeg takmičara u Zezdama Granda.

  • Nastupi ovog pevača su takodje prepuni pozitivne energije kojom zrači i zato nikada ne izostane dobrog provoda. Ukoliko do sada niste slupšali Nemanju obavezno posetite neki od njegovih nastupa.

  • Nemanja je rado vidjen na svim vrstama slavlja. Od svadbi do osamnaestih rodjendana ili krštenja. Dovoljno mlad da otpeva najnovije hitove sa naše estrade ali i iskusan taman toliko da ispuni muzčke želje i starijih gostiju.

Nemanja Djurdjević kontakt

Slšali ste mladog pevača i oduševio Vas je njegov glas i pozitivna energija i želite Nemanju na Vašem slavlju. Pozovite nas odmah i bukirajte mladog Nemanju za Vaš datum. 

Angazujte Nemanju Djurdjevića danas, na najlaksi moguči način samo jednim pozivom.

nemanja djurdjević kontakt