nemanja djurdjević kontakt

Nemanja Djurdjević kontakt, nastupi, biografija

Nemanja Djurdjević biografija

Nemanja Đurđević mladi pevač poreklom iz Kruševca ima 25 godine. Završio je srednju muzičku školu i studira DIF.

Pored pevanja, Nemanja obožava fudbal kojim se kao fudbalski sudija profesionalno bavi već nekoliko godina. Za sebe kaže da je uvek pozitivan, nasmejan i pun energije, a mana nema.

Priželjkuje da jednog dana ima karijeru kao Aco Pejović ili Dženan Lončarević.

Mnogi nisu znali da je Nemanja Djurdjević oženjen već skoro dve godine i zajedno sa suprugom ima ćerkicu. Kaže da se sa suprugom sreo pre više od sedam godina i da je odmah znao da je ona ta. Za taj period kaže da mu je to najlepših sedam godina. Navodi da ga supruga maksimalno podržava u poslu i da je uključena u svaki njegov projekat.

  • Nemanja Đurđević u Zvezdama Granda takmičio se nekoliko puta, a poslednji put bio je u timu Jelene Karleuše

  • Zbog svog vedrog duha i uvek nasmejanog lica pratio ga je glas najzanimljivijeg takmičara u Zezdama Granda.

  • Nastupi ovog pevača su takodje prepuni pozitivne energije kojom zrači i zato nikada ne izostane dobrog provoda. Ukoliko do sada niste slupšali Nemanju obavezno posetite neki od njegovih nastupa.

  • Nemanja je rado vidjen na svim vrstama slavlja. Od svadbi do osamnaestih rodjendana ili krštenja. Dovoljno mlad da otpeva najnovije hitove sa naše estrade ali i iskusan taman toliko da ispuni muzčke želje i starijih gostiju.

Nemanja Djurdjević kontakt

Slšali ste mladog pevača i oduševio Vas je njegov glas i pozitivna energija i želite Nemanju na Vašem slavlju. Pozovite nas odmah i bukirajte mladog Nemanju za Vaš datum. 

Angazujte Nemanju Djurdjevića danas, na najlaksi moguči način samo jednim pozivom.

nemanja djurdjević kontakt