slobodan sloba djurković

Slobodan Sloba Djurković biografija, pesme, nastupi, cena, kontakt

Slobodan Djurkovič biografija 

Slobodan Đurković je rođen 09.05.1988. godine u Brusu gde je završio osnovnu i srednju školu. Od malena je pokazivao interesovanja prema muzici, pa je sa šest godina prvo počeo da svira bubnjeve, gde je sa lokalnom rok grupom „Truleži“ gostovao kao gost na raznim gitarijadama.

Slobodan Djurković nastupi

Prvi kontakt sa televizijom imao je u 20. godini kada se prijavio i za takmičenje pevača amatera, gde je uspeo da uđe u prvih 60 kandidata. Godinu dana kasnije se prijavio na takmičenje „Zvezde Granda“ koje se emitovalo na televiziji Pink i plasirao se na televizijsko takmičenje.

U februaru 2016. godine Slobodan se oženio dugogodišnjom devojkom Miljanom. Pošto je ona bila u poodmakloj trudnoći, venčali su se samo u opštini. U martu su dobili ćerku Ivu.

Slobodan Djurković Zvezde Granda

Šest puta se prijavljivao za Zvezde Granda, a u sezoni 2012/13 je osvojio treće mesto. Kao nagradu je dobio numeru „Nestala je naša ljubav“ koju su radili Peđa Medenica i Endži Mavrić. Iste godine je učestvovao u rijalitiju Farma i stigao je do finala. Bio je drugi, a nagrada od 50.000 evra mu je zamalo umakla. Ona je pripala rediteljki Jeleni Golubović. 2014. godine je objavio singl „Htela bi još jednom“. 2016. godine je objavio singl „Hej cigani“.

slobodan sloba djurković