Vanja Mijatović - muzički izvodjač

Vanja Mijatović je naša mlada poznata pevačica koja je bila učesnica takmičenja „Zvezde Granda“.

  • Osim rada sa bendovima, u svojoj dosadašnjoj karijeri ima zabeležene i nastupe na nekoliko festivala

  • Festival zabavne muzike Vrnjačka Banja 2008 godine, Radijski festival 2008…

  • U dosadašnjoj muzičkoj karijeri je lepa pevačica Vanja Mijatović izdala vise hit singlova

  • Vanja Mijatović snimila je peamu KO te nije imao koja je veoma brzo postala velikihit.

    Vanja Mijatović kontakt-ukoliko želite da angažujete Vanju Mijatović za Vaše veselje, svadbu, rodjendan, proslavu….na ptravom ste mestu. Pozovite 063/373-212

Vanja Mijatović kontakt

Osim rada sa bendovima,u svojoj dosadašnjoj karijeri ima zabeležene i nastupe na nekoliko festivala: Festival zabavne muzike Vrnjačka Banja 2008 godine, Radijski festival 2008 i prestižna Beovizija 2009,gde se publici predstavlja sa pesmom “Led i žar ” kompozitora Miše Mijatovića,gde skreće pažnju svojom interpretacijom. Uzela je ucesce i na nekoliko humanitarnih koncerata u Kraljevu. Zbog zalaganja u muzičkoj kulturi grada Kraljeva,2 godine za redom dobija epitet “Kraljevčanka Godine “.

Kao bitnu vrlinu ističe veliku profesionalnost, odgovornost u poslu, kao i stalnu želju za usavršavanjem. brata, koji je Magistar jazz klavira i njen savetnik, sebi je veliki kritičar i tezi perfekcionizmu kako u interpretaciji, tako i u kompletnom nastupu. U slobodno vreme je vrlo posvećena slušanju svih žanrova muzike, od jazz-a, rock-a do pop-a, folk-a…, što joj pomaže da proširuje svoj repertoar. Jedan od hobija joj je učenje grčkog jezika i slušanje grčke muzike, čiji je fan.