zorana mićanović

Zorana Mićanović biografija, nastupi kontakt

Zorana Mićanović mlada, šesnaestogodišnja Šapčanka oduševila je svoje fanove nastupom na takmičenju Zvezde Granda. Iako ima samo šesnaest godina pokazala je izuzetne vokalne sposobnosti, zbog čega je došla u žižu javnosti kao jedan od mladjih takmičara. Mnogi su je već okarakterisali kao mladu nadu narodne muzike, a ukoliko poslušate i pogledate neke od njenih nastupa, biće Vam jasno i zašto.

Izuzetan glas i prirodna lepota Zorane Mićanović upotpunjena je njenom novom pesmom koja je za samo nekoliko dana od prvog prikazivanja na You Tubu imala oko milion pregleda.  Pesma je završila u trendingu, i to ne samo u Srbiji,  već i u zemljama u regionu. Njena pesma koja nosi naziv ” Sikter” zasigurno joj je obezbedila vojsku fanova ali i uspešnu dalju karijeru u muzici.

Zorana Mićanović nastupi

Mlada pevačica trenutno je u mogućnosti da odabere gde će se pojaviti i nastupati. Peva narodnu muziku ali i ostale žanrove. Možete je često videti na malim ekranima u raznim emisijama, što joj je omogućio vrtoglavi uspeh njene pesme “Sikter”.

Pitate se da li je moguće da Zorana Mićanović otpeva svoj novi hit ali i sve ostale pesme drugih izvodjača na Vašem veselju, svadbi ili rodjendanu. Naravno da je moguće. Zato smo tu, da Vam obezbedimo najbolji provod uz naše poznate pevače.

Pozivom na broj u kontaktu dobićete sve potrebne informacije o gostovanju Zorane Mićanović.

  • Zorana Mićanović započela je takmičenje sa manje od šesnaest godina. Iako Zorana Mićanović nije uspela da se plasira u finale ”Zvezda Granda” ali su čelnici Grand produkcije u njoj videli budućnost Granda i rešili da joj poklone pesmu kao i ostalim finalistima.

  • Pesma Zorane MIćanović ”Sikter” obara sve rekorde slušanosti. Pored Srbije pesma se našla na prvom mestu i u ostalim zemljama regiona, a u Austriji se popela na visoko drugo mesto. Za samo nekoliko dana dobila je oko milion pregleda.

zorana mićanović biografija nastupi kontakt