Aleksandra Bursać

Nakon što je počela da nastupa u pomenutom lokalu u Zemunu, gde je pevala pune tri godine, Aleksandra je imala sreće da je jedne večeri primeti i prepozna njen talenat Saša žika Jakšić, koji je saradnik Saše Popovića i jedan od najvažnijih ljudi „Grand produkcije“

Koji je pak predložio Aleksandri Bursać da se prijavi za takmičenje „Zvezde Granda“, jer je prepoznao kao iskusan i producent i muzičar, njen pevački talenat.2005. godine.
Mlada pevačica se prijavila za pomenuto muzičko takmičenje, ali je na žalost ispala pred samo superfinale, i nije ni uspela da se plasira među „top 12“ takmičara, te ni da tako dobije makar svoju pesmu.

Usledio je peti „Grand festival“ na kome je Aleksandra premijerno izvela svoju pesmu „Prva liga“. Ni ovog puta nije razočarala svoju publiku, a mnogi su pohvalili njen scenski nastup. Pesma na Youtube-u broji više od milion i po pregleda.

Aleksandra je 2012. godine obradila pesmu „Ivanova korita“ koju je proslavila njena kolegica Merima Njegomir. Cime je pokazala neverovatan glas i talenat.

Potrebna vam je muzika za Vaše slavlje?
Na pravom ste mestu. Nudimo vam: Zvezde Granda za svadbu, bend za svadbu, muziku za svadbu…Najbolje pevače za Vaša veselja…

Pozovite: +381 63 373 212
Email: draganstepa@gmail.com