Aleksandra Mladenović biografija
Aleksandra Mladenović je srpska pevačica koja je popularnost stekla učešćem u Zvezdama Granda. Rođena je 1994. godine u Žitorađi i sa jedanaest godina počela da peva kako bi pomogla roditeljima. Nastupala je sa ocem i bratom na raznim proslavama.

Godine 2005. se prvi put prijavila za takmičenje Zvezde Granda. U sezoni 2015/16 ponovo je učestvovala u ovom muzičkom šou programu. Stigla je do superfinala i najbolje se plasirala od ženskih izvođača.

2016. godine je snimila svoju prvu pesmu čiji je naziv Moj si nek’ si najgori. Iduće godine izbacuje singl Ljubav ili ludilo za Grand produkciju s kojom ostvaruje veliki uspeh.

Potom sarađuje sa MS Stojanom, sa kojim je snimila pesmu Čekaj, Čekaj. Godine 2018. objavila je pesme Nema ljubavi da nije bolela i Samo mi sudite pošteno koje će se naći na novom albumu.

Aleksandra je u sezoni 2015/16 ponovo učestvovala u ovom muzičkom šou programu. Do danas je izdala pesme koje su postale hitovi, Ljubav ili ludilo, Nema ljubavi da nije bolela, Jača sam od tebe, Kutija za bol, Poseban…

Aleksandra Mladenović i prateći bend za veselja