Bendovi za vencanje

Kvalitetne bendove za svadbe je ponekad teško pronaći. U današnje vreme na muzičkoj sceni Srbije postoji veliki broj bendova koji sviraju različite muzičke žanrove. U ponudi su Vam narodni bendovi, rock i pop bendovi, bendovi koji sviraju mešovitu muziku, sa repertoarom i bez, sa cenom po dogovoru….. I tako bismo mogli da nabrajamo u nedogled. Često dobijamo preporuke za bend od prijatelj, rodjaka, kumova, ali na kraju odluku donosimo sami.

Kakve bendove za svadbe biste Vi odabrali za Vaše veselje?

Zašto da rizikujete sa nepoznatim, igrajte na sigurno. Recimo volite Andreanu Čekić. Zašto da ne, angažujte baš nju a mi ćemo Vam kao prateći bend za svadbe ponuditi Rich Bend ili Posebno izdanje Bend, možda orkestar Vlade Vrčinca (za one koji vole narodno veselje) ili Orkestar Marka Djukića. I ne samo da prporučujemo nego i garantujemo da atmosfera koja bude nastala ovakvom muzičkom kombinacijom, Vaši gosti dugo će prepričavati

Najbolji bendovi za vencanje

Bend za svadbe | Muzika i bend za svadbu

Bend za svadbe Posebno izdanje

Band iz Mladenovca, osnovan 2007. godine.

Članovi benda su profesionalni muzičari, koji su okupljeni u ovaj jedinstven sastav.
Njihovo iskustvo, kvalitet svirke i širok repertoar umnogome doprinose pravom odabiru pesama za izvodjenje u različitim prilikama.

Bendovi za vencanje

RICH BAND

Bend za svadbu, proslave, rodjendane…

U cemu se mi razlikujemo od ostalih? Postojimo 12 godina, sto znaci da imamo jako mnogo iskustva. Saradjujemo sa naboljim timom Zvezdama Granda.Muzika za svadbu-Zvezde Granda, jednim pozivom angazujte zvezde granda i bend za svadbu, za Vasu nezaboravnu proslavu.
Najtrazeniji brend Zvezde Granda za najbolju atmosferu

Orkestar Vlade Vrcinca I Nenad Manojlovic

Vecu prepoznatljivost stekao je 2017. godine zahvaljujuci cover-ima poznatih narodnih pesama, koje je uz pratnju orkestra otpevao Nenad Manojlovic. Pesma koju su snimili, koja je najvise privukla paznju naroda, je pesma legende narodne muzike, Sabana Saulica – „Sve sam s tobom izgubio“.
Dve godine kasnije, snimljeno je 12 novih cover-a sa Nenadom Manojlovicem, kao nastavak prethodno zapocetog projekta. Njegov uspeh iz dana u dan je sve veci na cemu su Nenad i Vladimir, sa clanovima orkestra, veoma zahvalni. U planu je niz novih projekata, kako u saradnji sa drugim pevacima, tako i samostalnih, orkestarskih.