Petar Mitić kontakt
Kontakt Petar Mitić

Petar Mitić, prvi put sam se prijavio za „Zvezde Granda“ na nagovor majke i brata Milana u Vranju. Kada su me pozvali iz produkcije, sreću sam okušao u Beogradu.

Mlada „Zvezda Granda“ Petar Mitić, u skladnom je braku sa koleginicom Ivanom Pavković, sa kojom se počeo zabavljati 2013. godine, a venčali su se 2016. godine, te su krajem iste godine u novembru mesecu dobili sina Vujadina.

Danas vazi za jednog od najboljih pevaca koji redovno nastupa i pravi odlicne atmosfere po klubovima i kafanama.

Takmičio se u Zvezdama Granda 2011 godine. Samo korak pre velikog finala iz takmičenja za Zvezde Granda je ispao.

Prva pesma koju je snimio nakon finala je sporija i zove se “Jos uvek se trudim”. Pocetkom 2012. izdaje svoju drugu pesmu “Gas do daske” koja je njegov najveci hit ali i najveci hit od svih “Zvezda Granda”. U aprilu 2012. ucestvuje na 4. Grand festivalu u duetu sa Jelenom Kostov sa baladom “Nemoj da me molis” koja super prolazi kod publike. U novembru 2013. izdaje novu pesmu “Samo ne idi” koja isto dobro prolazi kod publike. Na 5. Grand festivalu u decembru 2014. pojavljuje se sa prelepom baladom “Zamalo” koja isto tako dobro prolazi kod publike. U decembru 2015. izlazi njegov duet sa Mega bendom “Ti si zivot moj” koji broji preko 1.000.000 pregleda na YouTube-u. U vezi je sa koleginicom Ivanom Pavkovic vec 4 godine i zive zajedno.

U toku svoje dosadašnje karijere snimio je nekoliko peasama od kojih su skoro sve hitovi:

Petar Mitić pesme:

  • Gas Do Daske
  • Još Uvek Se Trudim
  • Ne Spavam
  • Nemoj Da Me Moliš (Duet Jelena Kostov)
  • Samo Ne Idi
  • Zamalo

Još uvek niste odabrali muziku za Vaš najradosniji dan?

Petar Mitić je idealno rešenje za Vas. Mi obećavamo proslavu za pamćenje
Pozovite 063/373-212

Potrebna vam je muzika za vase slavlje?

Na pravom ste mestu. Nudimo vam Zvezde Granda za svadbu, prateći bend za svadbu, muziku za svadbu … Najbolje pevače za Vaša veselja

Pozovite: +381 63 373 212
Email: draganstepa@gmail.com