Brutalna ispovest Katarine Živković – KADA SAM GA ODBILA, ZVEKNUO MI JE ŠAMARČINU

Katarina Živković

Popularna pevačica i nekadašnja zvezda Granda, Katarina Živković, doživela je u prošlosti veliku neprijatnost nakon nastupa sa poznanikom, a zbog pretnji koje joj je dotični uputio, nije ga nikada prijavila policiji.

Naime, kada je Živkovićeva imala samo 18 godina, nakon jednog nastupa u bekstejdžu joj je prišao nasilnik koji je bio pod dejstvom alkohola i nedozvoljenih supstanci gde je i nasrnuo na nju.

katarina živković

-Vređao me je, psovao, nazivao pogrdnim imenima, bila sam izrevoltirana, pa sam mu vratila istom merom. Počeo je da me spopada, nasrnuo je na mene, a kada sam ga odbila, zveknuo mi je šamarčinu – prisetila se pevačica i dodala -Bila sam uplašena, ponižena i povređena. Pošto sam bila klinka, a on opasan momak, koji mi je pretio da će svašta da mi uradi, nisam smela ni da pomislim da slučaj prijavim policiji.

Katarina ističe da je strašno doživeti ovako nešto sa 18 godina ali da je uspela da ostavi to u prošlosti i nastavi dalje.

-Ja tom čoveku nisam bila ravna ni po kojim parametrima. Bila sam slaba devojčica koja ga nije ni u jednom momentu izazvala da uradi tako nešto. Uzdigla sam se i nastavila dalje.