Srećno sam zaljubljena već nekoliko godina

Aleksandra Tadić Cipka radi punom parom na svojoj karijeri, i posle dve obrade starih numera, uskoro planira da obraduje publiku njenim novim pesmama.

Pored rada u studiju, aktivna je i na terenu gde redovono nastupa, alu uprkos gustom rasporedu uspeva da ne zaspotavi svoj privatan život.

- Malo teže je uskladiti sve jer imaš brdo obaveza, ali ne kaže se džabe: "Sve se može kad se hoće", pa se na kraju uskladi sve dobrom organizacijom i porodica i ljubav i prijatelji- rekla je pevačica.

Iako o svom ljubavnom životu retko govori, nikada nije krila da joj i na tom polju cvetaju ruže.

- Srećno sam zaljubljena već nekoliko godina i zadovoljna sam u svakom segmentu života- zadovoljno ističe Cipka u emisiji "Grand Magazin".

Ona je nedavno govorila i o tome da je ispunila sve dečije želje i da bi volela da se uskoro ostvari u ulozi supruge i majke.

 - Sad sam u tom dobu života, prelazim u ženu, više nisam devojka, ove godine imam 30 godina, tako da svoje neke klinačke želje sam ostvarila, što se tiče posla kojim se bavim. Uspela sam da se ostvarim u tim stvarima, ostalo mi je još da se udam i da postanem majka. To su neke želje ili priroda, uglavnom to mi sledi sada - priča ona, a kakvu svadbu priželjkuje saznajte u videu ispod.