''Istina je, U VEZI SMO''

Kada je emisija ''Paparaco lov'' objavila snimak na kome se vide pevačica Aleksandra Mladenović i njen kolega Isak Šabanović, koje su kamere pratile u stopu, mnogi su pomislili da su nekadašnje zvezde ''Granda'' u vezi, a za portal Grand Online Isak je potvrdio ove pretpostavke.

isak šabanović i aleksandra mladenović

- Tačno je, Aleksandra i ja smo zajedno već dva meseca. Oboje smo javne ličnosti i znamo da publiku zanima sve o nama i našim životima, ali nismo želeli da na račun naše veze dobijamo dodatni prostor u medijima. Naše karijere su odvojene, a i nisam navikao da iznosim svoj privatni život. Pošto su nas već uslikali zajedno, mogu da kažem da nam je jako lepo, sjajno se slažemo, uživamo,zaljubljeni smo i srećni- rekao je Šabanović koji za desetak dana objavljuje svoju novu pesmu.

- Da se razumemo ovo nije urađeno radi marketinga kao što su neki pomislili, jer mi stvarno ne treba marketing tog tipa- dodaje on.

Inače, pre nekoliko nedelja prilikom gostovanja u emisiji ''Nikad nije kasno'', Žika Jakšić je od Aleksandre izmamio priznanje o njenom ljubavnom životu.

- Mislila sam da ne pričam o tome ali što tebi da ne kažem, eto zaljubljena sam- otkrila je ona.

Izvor Grand.online