Aleksandra Bursać Zvezda Granda dokaz je da se bez skandala, već samo glasom i lepim ponašanjem može izgraditi karijera.

Nekada nežna plavuša, a več duže vreme vatrena crnka, na prvi pogled deluje veoma povučeno i miroljubivo. Medjutim nije takav slučaj u baš svim situacijama.

Lepo vaspitana i uvek odmerena, Aleksandra ipak ima “alergiju“ na određene teme i pitanja koja joj postavljaju a tiču se uglavnom privatnog života.

Aleksandra Bursać kontakt

Pevačica je za dnevni list Alo dala intervju u kom je otkrila kako se oseća i ponaša kada dobije, za nju, škakljiva pitanja:

,,Ja sam poznata po tome da sam dosta povučena, to znaju svi moji bliski ljudi, ne volim svađe ni slične stvari. Ali u trenutku kada me pitaju za moju privatnost i stvari iz ljubavnog života, dođe mi da izvadim čekić i da udarim nekoga“.

Ova izjava naravno ne znači da bi Aleksandra Bursać u stvarnom životu zaista ovako odreagovala, ali nam je svakako otrkila da izgled ume da prevari, i da svi imaju slabu tačku na koju bi mogli odreagovati neprikladno.