Dragica Zlatić proslavila „punoletstvo“, a evo koje kolege su uveličale slavlje

Pevačica Dragica Zlatić priredila je juče rođendansku proslavu u jednom beogradskom restoranu na kojoj je okupila sve drage prijatelje i kolege. Zvezda Granda ne može da se pomiri sa činjenicom da puni 35. godina i zato je objavila da proslavlja punoletstvo.

Svečanom ručku prisustvovali su i Ljuba Perućica sa suprugom Katarinom, Katarina Živković, Aleksandra Mladenović, Marijana Jukić, Uroš Živković, Aleksandra Bursać, Vanja Mijatović, Tamara Milutinović i mnogi drugi.

Dragica Zlatić kontakt

Dekoracija je bila bajkovita, a Dragica je izgledala kao princeza u haljini na tufne. Pobrinula se da sve bude u tonu, od cvetnih aranžmana do balona. Na torti nisu bili ispisani brojevi već je stajala kruna koja je svima privukla pažnju.

Slavljenica kaže da su se svi odlično proveli i da je dobila pregršt poklona kao i jedan ogroman buket cveća od tajnog obožavaoca.

„Ova prva je moja slavljenička, a druga za drugu ne znam kako da je nazovem (znate svi da sam ja veliko dete u duši) pa je ova torta kao da ste detetu poklonili one njihove torte sa junacima iz crtanog filma. Ona je stigla iz Čačka“, napisala je Dragica kojoj je ovo bio najlepši rođendan do sad.

Izvor: Grand online