"ZAŠTO SI KRIO OVAKVU LEPOTICU?"

Iako javno veoma retko govori o svom privatnom, a još manje obavljuje fotografije iz ljubavnog života, pevač Nenad Manojlović napravio je izuzetak i konačno pokazao ženu koja mu je pre četiri godine "zarobila srce".

Jedina prilika da vidimo njegovu izabranicu Jelenu Manojlović bila je na njihovom venčanju davne 2018. godine. Međutim, Jelena se od tad drastično promenila i od zanosne crnke postala atraktivna plavuša, što je sad pevač i pokazao objavivši njihovu fotografiju sa odmora.

- Nije strašna gondola (noge mi se odsekle) - napisao je Manojlović u opisu fotke koja je naišla na ogromno oduševljenje njegovih prijatelja i fanova.

I dok su se pojedini šalili na račun pevačevog straha zbog visine, ima i onih koji su prokomentarisali da kraj sebe ima pravu lepoticu, kao i da nema čega da se plaši.

Podsetimo, Nenad i Jelena već četiri godine uživaju u skladnom braku tokom kog su dobili devojčicu Anju. Malo ko zna da je njihovoj ljubavi kumovala upravo pevačica Aleksandra Mladenović koja im je na kraju i krstila ćerkicu.

- Namerno ili slučajno, Aleksandra je odigrala jako bitnu ulogu u "zapršci mog braka" i mom usmerenju prema mojoj sadašnjoj supruzi. Ona je stalno potencirala kako mi je vreme da se oženim i pravim porodicu i zato je upravo ona bila jedna od prvih osoba sa kojima sam želeo da podelim velike vesti- rekao je nedavno za Grand. Online i otkrio kako mu je koleginica postala i kuma.

- Kada smo saznali da ćemo postati roditelji, pozvao sam Aleksandru i ona je toliko vrištala, da mi je probila bubnu opnu (smeh). Taj zvuk iskrene radosti nas je ganuo, i tada je moja supruga rekla: "Ova devojka će biti moja kuma"- ispričao je Neša i dodao da je danas retkost da se neko toliko obraduje tuđoj sreći, te da je to moralo da se na neki način kruniše.