Nikolina Kovač: Saša i ja smo konačno učvrstili brak

Nikolina Kovač i Saša Kapor dugo su demantovali da je njihov brak bio u krizi, a sada je ona bez dlake na jeziku govorila o problemima u braku. Nedavno je izjavila da je njihova duetska pesma "Ljubav kad prestane" nastala upravo u "kriznim momentima", a sada je gostujući u emisiji "Grand magazin" otkrila da ih je dolazak ćerkice Nikolete ponovo zbližio.

nikolina kovač

Kaže da je sve barijere i strahove prevazišla kada je postala majka, kao i da je tek sad spremna da se bori za svoje mesto na estradi.

- Ja sam bila krhka i nežna i trebalo mi je vremena da se iskalim i da negde propatim dobrim delom da bi ojačala- priznaje pevačica.

Na pitanje koliko ju je majčinstvo promenilo i koliko se njen brak učvstio sa drugim detetom, kaže: Uloga majka jeste da te očvrsne, moraš da sazrevaš ne iz dana u dan, već iz minuta u minut. Naravno, dete uvek donese dodatnu povezanost između partnera.

-Iskreno, ništa u životu nisam uradila tek tako, pa ni ušla u brak. Ja sam neko ko isključivo radi po principu osećaja i emocija, pa su tako oba moja deteta nastala iz ogromne ljubavi i želje- izjavila je Nikolina čije gostovanje možete da pogledate u nastavku.