SEĆATE LI SE OVE ZVEZDE GRANDA? Šećer pokazao suprugu i fanovi kažu PRAVA JE ŠEĆERLEMA

Verni gledaoci "Zvezda Granda" sigurno se sećaju harizmatičnog Nikole Ajdinovića koji je zahvaljujući talentu postao miljenik publike, ali i jedan od najtraženijih pevača Grand produkcije.

Od samog pojavljivanja u takmičenju važio je za najveselijeg i najharizmatičnijeg pevača, pa je čak izgradio nadimak "Šećer". Zbog velikog talenta žiri mu je predviđao uspeh u svetu šou biznisa, ali je on ipak odlučio da karijeru gradi mimo granica naše zemlje, tačnije da nastupa po dijaspori.

Nikola Ajdinović Šećer

Pre četiri godine nasmejao nas je i oduševio izvođenjem dečije pesme "Mama voli bebu" u narodnjačkoj verziji, a pre tri je obradovao publiku duetom simpatičnog naziva "Sećer i bombona"

Ali kako nemamo priliku da ga često viđamo u javnosti, budući da živi u Nemačkoj, a nastupa po dijaspori, a i nije preterano aktivan na društvenim mrežama, tako nas svaka njegova nova objava obraduje.

Nedavno je njegovoj supruzi Aleksandri bio rođendan, a pevač joj je na društvenim mrežama čestitao emotivnim porukom, objavivši njihove fotografije koje su izazvale lavinu komentara.