DA LI SE SEĆATE? Snimci Uroševog prvog nastupa, dueta sa VELIKOM ZVEZDOM i ljubavi sa koleginicom Aleksandrom

Muzički počeci Uroša Živkovića datiraju od njegovog najranijeg detinjstva, ali prvi javni nastup pevač je imao 2006. godine u prepunom Sava centru na dečijem festivalu ''Čarolija''. Sa pesmom ''Ja u kuhinji'' pobrao je sve simpatije, kojih nije manjkalo ni u kasnijim pojavljivanjima.

Kako je sa prijavom za takmičenje ''Zvezde Granda'' krenuo sa samo 14 godina, plan produkcije je bio da se sa tako mladim takmičarima sačeka još malo, ali sa ovako velikim talentom nije bilo vremena, te je Uroš snimio pesmu sa Suzanom Jovanović pod nazivom ''Suzana'' koju su izvodili u emisiji ''Grand show''.

uros zivkovc

Samo tri godine kasnije, već stasali momak zrelog glasa, trnovitim putem i žestokom borbom, došao je do samog vrha takmičenja ''Zvezde Granda'' u kom je dobio titulu najboljeg izvođača Šabanovih pesama, a njegova izvedba pesme ''Lepotice grada'' u duelu sa kolegom Arminom Dedićem spada u jedne od najslušanijih duela iz takmičenja ikada, sa preko milion pregleda.

Prva pesma koju je snimio nosi naziv ''Štikle'' ali je svu pažnju dobila naredna ''Lutko moja'' iz 2017. godine. Sa poslednjom pesmom ''Lazarica'' definitivno kruniše svoju dosadašnju karijeru, a priznanja za sav rad i trud stižu sa svih strana. Autor i voditelj emisije ''Nikad nije kasno'' Žika Jakšić, učinio je čast Urošu kada ga je pozvao da bude član žirija u šou veterana, a o kakvoj pevačkoj veličini se radi, govori činjenica sa Jakšić za svoju emisiju bira samo najbolje.

Da je veliki zavodnik, bio i ostao, dokazuje činjenica da je uspeo da ''smota'' četri godine stariju koleginicu iz takmičenja Aleksandru Mladenović, a trenutno slobodan, ovaj momak ne krije da je spreman da se zaljubi ponovo.