Tijana Em: ''Volela bih bogatog i uspešnog muškarca"

Tijana Em u emisiji ''Grand magazin''  priča o čemu se radi u njenoj pesmi ''Žena od sultana'' pa se osvrće na to kakve muškarce ona voli.

- Opisano je to da žena od sultana voli tog moćnog muškarca koji se bavi kriminalom ali je veliki zaštitnički- kaže Tijana.

Ali, ona pored sebe vidi malo drugačijeg muškarca- Volela bih da imam pored sebe bogatog i uspešnog muškarca koji će morati da me zaštiti.

Tijana Em: ''Volela bih bogatog i uspešnog muškarca"

Izvor Grand Online

Posle godinu dana veze pevačicu Vanju Mijatović zaprosio je dečko Aleksandar. Preduzetnik iz Trstenika je zvezdu Granda izveo u njen omiljeni grčki restoran, a tokom ručka joj je uručio dva poklona. U prvoj kesici bila je narukvica, a u drugoj se krio verenički prsten.

„Dok sam se spremala za ručak povodom naše godišnjice za divno čudo obukla sam se u belo (inače sam ljubitelj crnog i non-stop sam u crnom) i tada mi je sinulo da će možda baš tada biti. Vešto je krio i baš sam se iznenadila. Prelep dan zaista, a prsten je baš po mom ukusu“, ispričala je Vanja za „Grand online“. Njih dvoje upoznali su se tako što je pevačica angažovala njegovu firmu da joj preuredi stan. Nakon toga su vrlo brzo počeli da žive zajedno u Beogradu.