Uroš Živković: Znam sve tračeve na estradi

Pevač Uroš Živković sa samo 16 godina otisnuo se u svet šou biznisa. Neki bi rekli da je prerano ušao u kafanu, ali ovaj mladi momak uspeo je da karijeru izgradi bez skandala i održi popularnost zahvaljujući isključivo svom muzičkom talentu.

Povezivali su ga sa mnogim koleginicama, a javno je priznao samo vezu sa Aleksandrom Mladenović koja je od njega starija pet godina.

Danas o svom privatnom životu retko govori, ali je našoj ekipi otkrio šta se dešava na ljubavnom planu, ali i na estradi.

Načuli smo da zna sve tračeve iz šou biznisa, na šta kao iz topa odgovara: - Znam, ali znam i da ćutim! To je bonton, životna škola. Svašta nešto se zna, ali ne sme se o svemu pričati. Što manje znaš, to je bolje!

uroš živković kontakt

Primetili smo da je dosta smršao, pa smo rešili da saznamo i da li se možda zaljubio.

Odljubio sam se. Patim (smeh). Nedavno sam izašao iz jedne veze. Sad sam solo, malo ću da odmorim - kaže Uroš, ali ne gubi nadu da će se uskoro ponovo zaljubiti, mada priznaje da nije lako naći pravu.

- Ovaj posao je veoma zahtevan i treba neko sve to da isprati. Kad dođe neka prava, što da ne. Spreman sam za ozbiljnu vezu. Lepo je biti zaljubljen, imati nekog ko te voli, ko ti pruža pažnju, to svima treba- ističe Uroš čiji intervju možete da pogledate u videu ispod.