Uroš Živković

Uroš Živković biografija, pesme, nastupi, cena, kontakt - muzički izvodjač

Uroš Živković je široj publici postao poznat kao takmičar desete sezone
„Zvezda Granda“ Tada je imao ozbiljnu šansu da pobedi, ali je ipak osvojio drugo mesto.

Uroš Živković muzička karijera

Kako to obično biva sa mladim talentima koji se dobro pokažu u Zvezdama Granda. Produkcija Grand je i u Uroševom slučaju igrala znatnu ulogu u razvoju njegove karijere. 2018. godine u izdanju ove produkcijske kuće izdao prvi singl pod naslovom “Hiljadu puta”.

Nakon toga je mladi pevač pronašao menadžera koji je uticao da dobije priliku da nastupa svuda po zemlji i regionu.

 • 2018. godine je u izdanju „Grand produkcije“, izašao i prvi singl Uroša Živkovića „Hiljadu puta“ .Mladi pevač je potom dobio i svog menadžera i sve njegove nastupe i angažmane objavljuje na društvenim mrežama, na kojima je vrlo aktivan.

 • Sa svojih 16 godina prijavio se za desetu sezonu takmičenja Zvezde Granda, gde je uspeo da uđe u super – finale koje se održalo u Sarajevu.

 • Uroš Živković Zvezde Granda

  Urošu je izmakla pobeda u takmičenju, njemu su se otvoirila nova vrata muzičke scene, i njegova karijera je zapravo tek u usponu.

  Uroš Živković je srpski pevač narodne, folk i pop muzike koji je prepoznatljivost stekao učešćem u desetoj sezoni muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“.

  Rođen je 1999. godine u Beogradu.

  Živi i radi u rodnom gradu. Muzikom je počeo da se bavi vrlo rano, a na takmičenju „Zvezde Granda“ se prvi put pojavio u devetoj sezoni.

  Tada je došao do petog kruga, ali nije uspeo da se plasira u finale. Nije odustao nego se i u sezoni 2015/16 ponovo prijavio. Ovog puta je stigao do velikog finala, ali je pobeda na kraju pripala njegovom kolegi Ibri Bublinu.

  Prvu pesmu pod nazivom Štikle je snimio i objavio 2016. godine. Nakon toga su usledili singlovi „Lutko moja“ i „Hiljadu puta“, te dueti sa Oljom Bajrami i Sandrom Rešić.

  U aprilu 2020. godine je svoju publiku počastio singlom „Večna zima“, koji je za tri meseca na internet platformi  You Tube poslušan preko dva miliona puta.
  S obzirom na to da ume da peva pesme koje se traže na privatnim veseljima, ali i u klubovima i diskotekama, mladi pevač je rano počeo da nastupa.