Uros Zivkovic mladi pevač sa izuzetnim talentom za muziku

Uroša Živkovića upoznali smo na takmičenju Zvezde Granda. Muzikom je počeo da se bavi vrlo rano, a na takmičenju se prvi put pojavio u devetoj  sezoni kada je stigao do petog kruga. ali nije uspeo da se plasira u finale. Nije odustao nego se i u sezoni 2015/16 ponovo prijavio i tada je stigaio do finala ali ga je na žalost pobedio Ibro Bublin koji je te godine odneo pobedu.

Uroš Živković nastupi

Nekoliko meseci posle finala snimio singl pod nazivom Štikle a posle prvog hita nizale su se pesme sa milionskim pregledima na Youtube-u.
Velika popularnost donela mu je i puno nastupa kako na privatnim proslavama tako i po kafanama i diskotekama širom sveta. Živković je priznao da mu poziva za nastupe ne nedostaje. Redovno peva na privatnim slavljima, poput venčanja, krštenja i drugih veselja, ali da često nastupa i u klubovima i diskotekama širom regiona.

Singlovi

  • 2016. Štikle
  • 2017. Lutko moja
  • 2018. Stanje za plakanje duet sa Oljom Bajrami
  • 2019. Hiljadu puta
  • 2019. I pusti duet sa. Sandrom Rešić
  • 2020. Večna zima
  • 2020. Lazarica

Malo ko zna da se i brat Uroša Živkovića, Miloš Živković takmičio u Zvezdama Granda 2017/18 godine.

Danas Uroš gradi karijeru polako ali sigurno, i ne pravi nikakve skandale zarad popularnosti već se trudi svoj put gradi svojim pevačkim talentom.

Uroš Živković retko govori o privatnom životu za medije. Medijima na sreću mladi pevač nije preterano interesantan u smislu senzacionalističkih naslova, te se i on posvetio pre svega tome da gradi karijeru i da se dokaže svojim talentom, a u slobodno vreme voli da sa
bratom igra fudbal i da se druži sa prijateljima iz detinjstva.

U videima ispod možete pogledati nastupe Uroša Živkovića na privatnim proslavama.

Pogledajte video sa nastupa uživo Uroša Živkovića i orkestra Posebno Izdanje