Mirza Selimović kontakt

Mirza Selimović je poznata pevačka zvezda, i pobednik takmičenja „Zvezde Granda“, koga zbog talenta i izgleda porede sa Zdravkom Čolićem.

“Pevam od svoje sedme godine, a još u drugom osnovne voleo sam da zapevam sevdalinke i neke, u to vreme popularne pesme.

Prvi put sam zvanično nastupio na jednom dečjem festivalu u šestom razredu i tada sam, ako se ne varam, osvojio drugo mesto.”

Popularni mladi pevać Mirza Selimović je rođen 23. novembra 1990. godine u Tuzli, u Bosni i Hercegovini, a odrastao je u Srebreniku, gde je i završio svoje srednje obrazovanje u Opštoj gimnaziji.

Za vreme takmičenja u šou programu „Zvezde Granda“, Mirza Selimović je ostavljao bez teksta sve članove žirija svojim interpretacijama. Tada su rekli da se odavno nije rodio takav vanserijski talenat, i poredili su ga često sa Zdravkom Čolićem.

No, skromni pevač iz Tuzle, istakao je da ne bi voleo da gradi svoju karijeru kao nečija kopija, već da želi da stvori svoj prepoznatljivi pevački stil i repertoar koji će biti autentičan .

Mirza Selimović je pobedio u muzičkom takmičenju Zvezde Granda u sezoni 2013/2014. godine. Tada je izdao i dva hit singla „Sto kafana“ i „Nema srećnog kraja“, a i danas je jedan od najboiljih izvođača u Grand Produkciji.

Potrebna vam je muzika za vase slavlje?

Na pravom ste mestu. Nudimo vam Zvezde Granda za svadbu, bend za svadbu, muziku za svadbu … Najbolje pevače za Vaša veselja

Pozovite: +381 63 373 212

Email: draganstepa@gmail.com