Bend za rodjendane | Bend za svadbe | Muzika i bend za svadbu | Zvezde granda

Bend za rodjendane

Pronadjite bend za rodjendane, veselja, slavlja, svadbe po Vašem ukusu. Prepustite svoju proslavu ekspertima u muzici,  Zvezde Granda i prateći bend.

Orkestar Vlade Vrčinca.

Vladimir Stojadinčević, mladi je harmonikaš, u narodu poznat pod nadimkom Vlada Vrčinac. Počeo je da svira harmoniku sa samo 5 godina. Nakon završene osnovne i srednje muzičke skole, sa 19 godina snimio je svoje prvo kolo „Vrčinski vez“.Dve godine kasnije oformio je svoj orkestar, koji je kao muzička pratnja mnogih pevača sa domaće muzičke scene svirao dugi niz godina.

Orkestar Vlade Vrčinca I Nenad Manojlović

Veću prepoznatljivost stekao je 2017. godine zahvaljujući cover-ima poznatih narodnih pesama, koje je uz pratnju orkestra otpevao Nenad Manojlović. Pesma koju su snimili, koja je najviše privukla pažnju naroda, je pesma legende narodne muzike Šabana Šaulica – „Sve sam s tobom izgubio“.

Orkestar Marka Djukića.

Orkestar Marka Djukića.Kontakt Orkestar Marka Djukića. Orkestar Marka Đukića zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu svakog člana, energičnom svirkom pravi odličnu atmosferu na nastupima.Repertoar je ogroman i žanrovski veoma raznovrsan. Obuhvata narodnu i pop muziku, stare izvorne i nove pesme narodne muzike. U našem orkestru postoji nepisano pravilo, da našim klijentima napravimo žurku koja će se godinama prepričavati. I uvek uspevamo u tome! Mi smo tu da pratimo reakcije gostiju i u skladu sa tim biramo repertoar.Bend za svadbe Rich Band Bend za svadbe Rich Band

Kontakt Bend za svadbe Rich Band Najbolji bend za svadbu, proslave, rodjendane…

Postojimo 12 godina, sto znaci da imamo jako mnogo iskustva.
Saradjujemo sa naboljim timom Zvezdama Granda.

Muzika za svadbu-Zvezde Granda,
jednim pozivom angazujte zvezde granda i bend za svadbu,
za Vasu nezaboravnu proslavu.
Najtrazeniji brend Zvezde Granda za najbolju atmosferu.

Bend za svadbe Posebno izdanje

Kontakt Bend za svadbe Posebno izdanje
Osnovan 2007. godine u Mladenovcu. Članovi benda su profesionalni muzičari, koji su okupljeni u ovaj jedinstven sastav.
Njihovo iskustvo, kvalitet svirke i širok repertoar umnogome doprinose pravom odabiru pesama za izvodjenje u različitim prilikama.

Kao rezultat dobro i kvalitetnog rada je dosao 2012. godine, od kada radimo i kao prateći bend uz najveće Zvezde Granda.